Bugrider tour

Heerlijk crossen over zandpaden en tegelijkertijd genieten van de natuur. De bug rider tour is hier uitermate geschikt voor. Haal de avonturier in u naar boven!

Wat is een Bugrider?
De Bugrider is een stoere (offroad) buggy met een topsnelheid van 70 km/h. Hij is geschikt voor vele soorten terrein, zowel zand als asfalt. Met veilige snelheid is het heerlijk om over zandpaden te rijden en te genieten van de natuur. Omdat de bugrider een geregistreerd kenteken voert mag er ook mee op de openbare wegen gereden worden.Let op er zitten geen race of wedstrijd element in de tours.

De buggy’s zijn uitgerust met automatische versnelling. Tevens heeft de bugrider een stevige kooiconstructie, en de stoere rallygordels zorgen voor een optimale veiligheid. Door deze constructie is het dragen van een helm niet verplicht en kunt u nog meer van het uitzicht genieten. De buggy's hebben een motorvoertuigen kenteken, de bestuurder dient een autorijbewijs B te hebben. Zonder rijbewijs kunt u  alleen meerijden! U dient het rijbewijs ook mee te nemen op de dag van de tour!

Buggy tour
In een twee persoonsbuggy gaat u een tocht maken vol actie en avontuur. Wilt u heerlijk rondrijden in mooie buiten gebieden? Rijden over zandpaden of wilt u een rondrit door de stad? Alles is mogelijk!

Tip
Kleding naar gelang het weer,een handdoek is geen overbodige luxe, mensen met harde contact lenzen dienen zelf voor een goede afgesloten bril te zorgen dit om stof achter de lenzen te voorkomen,wij hebben geen regenpakken of andere kleding stukken.

De buggy tour is te combineren met verschillende arrangementen namelijk: