Bugrider tour + BBQ

Heerlijk crossen over zandpaden en tegelijkertijd genieten van de natuur. De bug rider tour is hier uitermate geschikt voor. Haal de avonturier in u naar boven! Als de tour is afgelopen kunt u zich opfrissen en vervolgens genieten van een heerlijke barbecue.

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt, in een half uur, uitleg over het rijden in een bug rider om vervolgens op pad te kunnen gaan. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden.

Tip: trek geen goede kleding aan. Neem een extra set kleren mee, eventueel een regenpak en een handdoek, je kunt namelijk heel vies worden tijdens het rijden (is afhankelijk van het weer). Wij hebben een kleedruimte met wasbakken waar je, je kunt opfrissen na de tour! Wij hebben geen regenpakken of overals ter beschikking!

De route
De route is afhankelijk van het aantal uren dat je de buggy boekt. De bug rider is uitermate geschikt om over zandpaden en landweggetjes te crossen. Wilt u het liefst rondrijden in de mooie buitengebieden of wilt u een rondrit door de stad, alles is mogelijk. Geef uw voorkeur gerust aan bij uw boeking. De tour zal plaats vinden onder begeleiding.

Barbecue of steengrill  ook in samen met de classic retro scooter
Na de bugrider tour wordt de BBQ aangestoken waarna u zelf het vlees gaat grillen. Per persoon wordt er 500 gram vlees klaar gezet. De BBQ is inclusief stokbrood,salades, koude schotel en zes verschillende sauzen. Speciale wensen zoals halal, vegetarisch en vis zijn op aanvraag mogelijk. De bugrider met BBQ is alleen te boeken vanaf 10 personen dit is excl drankjes

Extra opties

  • Na de tocht heeft u de mogelijkheid om u op te frissen aan wasbakken (inclusief warm water)
  • Als u bij de BBQ 5 consumpties besteld kan dat voor een meer prijs van € 9,00 p.p.
  • Als u bij de BBQ 10 consumpties besteld kan dat voor een meer prijs van € 16,00 p.p.

Duur van het programma
Het programma is inclusief een half uur uitleg. Het programma van 90 minuten bestaat dus uit 60 minuten effectief rijden en 30 minuten uitleg. De BBQ na de bugrider tour duurt 120 minuten. Op aanvraag is het mogelijk om langer te rijden. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon. In een buggy zit u met twee personen! De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur van de tour. De bugrider tour is te boeken vanaf 4 buggy’s.

Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 210 minuten 7 personen 8 personen € 66,50
5 buggy's of meer 210 minuten 9 personen 16 personen € 64,00
9 buggy's of meer 210 minuten 17 personen 32 personen € 61,50
Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 240 minuten 7 personen 8 personen € 79,00
5 buggy's of meer 240 minuten 9 personen 16 personen € 76,50
9 buggy's of meer 240 minuten 17 personen 32 personen € 74,00

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee. Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl