Bugrider tour + Boogschieten

Heerlijk crossen over zandpaden en tegelijkertijd genieten van de natuur. De bug rider tour is hier uitermate geschikt voor. Haal de avonturier in u naar boven! Na afloop van de bugrider tour kun je de strijd aangaan met je vrienden, familie of collega’s tijdens de workshop boogschieten. Wie haalt de beste score?

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt, in een half uur, uitleg over het rijden in een bug rider om vervolgens op pad te kunnen gaan. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden.

Tip: trek geen goede kleding aan. Neem een extra set kleren mee, eventueel een regenpak en een handdoek, je kunt namelijk heel vies worden tijdens het rijden (is afhankelijk van het weer). Wij hebben een kleedruimte met wasbakken waar je, je kunt opfrissen na de tour! Wij hebben geen regenpakken of overals ter beschikking!

De route
De route is afhankelijk van het aantal uren dat je de buggy boekt. De bug rider is uitermate geschikt om over zandpaden en landweggetjes te crossen. Wilt u het liefst rondrijden in de mooie buitengebieden of wilt u een rondrit door de stad, alles is mogelijk. Geef uw voorkeur gerust aan bij uw boeking. De tour zal plaats vinden onder begeleiding.

Extra opties

  • Het is mogelijk om bij de tussenstop voor € 3,- p.p. te genieten van een gebakje en een drankje.
  • Na de tocht heeft u de mogelijkheid om u op te frissen aan wasbakken (inclusief warm water)

Hand- en kruisboog schieten
Van onze deskundige instructeur krijgt u een korte uitleg en wordt de techniek van het schieten aan u uitgelegd. Na een oefen rondje kan de competitie beginnen. Wie haalt de meeste punten en mag zich tot winnaar van de dag rekenen.

Duur van het programma
Het programma is inclusief een half uur uitleg. Het programma van 90 minuten bestaat dus uit 60 minuten effectief rijden en 30 minuten uitleg. De workshop boogschieten duurt ongeveer 60 minuten (bij grote groepen kan het langer duren).

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon. In een buggy zit u met twee personen! De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur van de tour. De bugrider tour + workshop boogschieten is te boeken vanaf 4 buggy’s.

Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 150 minuten 8 personen 8 personen € 55,00
5 buggy's of meer 150 minuten 10 personen 16 personen € 52,50
9 buggy's of meer 150 minuten 18 personen 32 personen € 50,00
Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 180 minuten 8 personen 8 personen € 67,50
5 buggy's of meer 180 minuten 10 personen 16 personen € 65,00
9 buggy's of meer 180 minuten 18 personen 32 personen € 62,50

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee. Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl