Bugrider tour + Retro scooter

Combineer de bug rider tour met de retro scooter tour en ervaar het volgende: de wind waait door je haren, mensen kijken je na en je krijgt spontaan voorrang van mede weggebruikers. Deze combinatie tour door het Bredase landschap is een geweldige ervaring.

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt een paar minuten uitleg over het rijden op de retro scooter. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden.

De route
U heeft de keuze uit verschillende routes, dit is afhankelijk waar u de tussenstop wil houden. Wij werken samen met verschillende bedrijven in de omgeving. Bij deze bedrijven wordt u hartelijk ontvangen en daar wordt de scooter voor u weggezet. Het is mogelijk om iets te eten of te drinken bij deze bedrijven maar dit zit niet bij de prijs inbegrepen! Ook bieden wij meer mogelijkheden in combinatie met de retro scooter, voor meer informatie hierover kijk dan verder bij arrangementen.

Duur van het programma
Het programma is inclusief een half uur uitleg. Het programma van 90 minuten bestaat dus uit 60 minuten effectief rijden en 30 minuten uitleg. De retro scooter tour duurt 120 minuten inclusief korte uitleg en 30 minuten tussen stop.

Extra opties

  • Het is mogelijk om bij de tussenstop voor € 3,- p.p. te genieten van een gebakje en een drankje.
  • Het is mogelijk om tijdens de tussenstop een uur te bowlen en daarna lekker te eten. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Na de tocht heeft u de mogelijkheid om u op te frissen aan wasbakken (inclusief warm water)

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon. In een buggy zit u met twee personen! De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur van de tour. De bugrider tour is te boeken vanaf 4 buggy’s.

Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 210 minuten 8 personen 8 personen € 82,50
5 tot 8 buggy's
210 minuten 10 personen 11 personen € 80,00
9 buggy's of meer 210 minuten 18 personen 22 personen € 77,50
Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 240 minuten 8 personen 8 personen € 95,00
5 tot 8 buggy's
240 minuten 10 personen 11 personen € 92,50
9 buggy's of meer 240 minuten 18 personen 22 personen € 90,00

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee. Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl