Bugrider tour

Heerlijk crossen over zandpaden en tegelijkertijd genieten van de natuur. De bug rider tour is hier uitermate geschikt voor. Haal de avonturier in u naar boven!

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt, in een half uur, uitleg over het rijden in een bug rider om vervolgens op pad te kunnen gaan. Ook is er een kleedruimte aanwezig, mocht u zich voor de start van de activiteit nog willen omkleden.

Tip: trek geen goede kleding aan. Neem een extra set kleren mee, eventueel een regenpak of overal en een handdoek, je kunt namelijk heel vies worden tijdens het rijden (is afhankelijk van het weer). Wij hebben een kleedruimte met wasbakken waar je, je kunt opfrissen na de tour! Wij hebben geen regenpakken of overals ter beschikking!

De route
De route is afhankelijk van het aantal uren dat je de buggy boekt. De bug rider is uitermate geschikt om over zandpaden en landweggetjes te crossen. Wilt u het liefst rondrijden in de mooie buitengebieden of wilt u een rondrit door de stad, alles is mogelijk. Geef uw voorkeur gerust aan bij uw boeking. De tour zal plaats vinden onder begeleiding.

Extra opties

  • Het is mogelijk om bij de tussenstop voor € 3,- p.p. te genieten van een gebakje en een drankje.

Duur van het programma
Het programma is inclusief een half uur uitleg. Het programma van 90 minuten bestaat dus uit 60 minuten effectief rijden en 30 minuten uitleg.

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon. In een buggy zit u met twee personen! De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur van de tour. De bugrider tour is te boeken vanaf 4 buggy’s.

Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 90 minuten 8 personen 8 personen € 47,50
5 buggy's of meer 90 minuten 10 personen 16 personen € 45,00
9 buggy's of meer 90 minuten 18 personen 32 personen € 42,50
Aantal buggy's Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
4 buggy's 120 minuten 8 personen 8 personen € 60,00
5 buggy's of meer 120 minuten 10 personen 16 personen € 57,50
9 buggy's of meer 120 minuten 18 personen 32 personen € 55,00

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee. Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl