Retro scooter tour

De wind waait door je haren, mensen kijken je na en je krijgt spontaan voorrang van mede weggebruikers. Een ritje op de nieuwste retro scooter door het Bredase landschap is een hele ervaring.

Wat is een retro scooter?
De classic retro scooter  is nostalgie in een nieuw jasje! Met de classic retro scooter kunt u geruisloos snorren door de natuur en genieten van de geluiden en al het moois dat de natuur te bieden heeft. Deze scooter heeft bijna geen CO2 uitstoot, De classic retro scooter is milieu vriendelijk.

De bestuurder van de classic retro scooter dient een geldig bromfiets rijbewijs of een geldig auto rijbewijs te hebben. U dient het rijbewijs ook mee te nemen op de dag van de tour! De scooter is een moderne versie van de normale scooter met een topsnelheid van 25 km/h. Met een veilige snelheid is het heerlijk om te rijden over verschillende landweggetjes en te genieten van de natuur. Ons motto voor de classic retro scooter is geen inspanning maar ontspanning.

Tourtochten
Het is mogelijk om de retro scooter te huren en er zelf op uit te gaan, maar u kunt ook kiezen om te genieten van één onze georganiseerde tourtochten. Deze tourtochten zijn uiterst geschikt voor relatiedagen, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

nieuw bij ons bedrijf.

even geen geld om een scooter te kopen, dan kan u een sooter  huren of leasen, of heeft u de scooter maar nodig voor een 1 dag midweek weekeind of maand of een aanschaffen op afbetaling is dat vanaf nu mogelijk.dit tegen zeer intresanten prijzen,vraag naar de voorwaarden.

Wij bieden de volgende arrangementen aan: