Retro scooter tour + Boerengolf

Wil je tijdens de retro scooter tour lekker lopen in de natuur, door de weilanden met familie, vrienden en collega’s dan is boerengolf echt iets voor jou. Boerengolf is de nieuwe variant op het bekende golfspel. Voor boerengolf is geen diploma vereist en iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg.

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt, in een paar minuten, uitleg over het rijden op een retro scooter om vervolgens op pad te kunnen gaan.

De route
U heeft de keuze uit verschillende routes, dit is afhankelijk waar u de tussenstop wil houden. Wij werken samen met verschillende bedrijven in de omgeving. Bij deze bedrijven wordt u hartelijk ontvangen en daar wordt de scooter voor u weggezet. Het is mogelijk om iets te eten of te drinken bij deze bedrijven maar dit zit niet bij de prijs inbegrepen! Ook bieden wij meer mogelijkheden in combinatie met de retro scooter, voor meer informatie hierover kijk dan verder bij arrangementen.

Duur van het programma
De tour duurt 120 minuten. We beginnen met een korte uitleg over het gebruik van de retro scooter. Verder bestaat de tour uit 90 minuten effectief rijden plus een tussenstop. Tijdens de tussenstop wordt er boerengolf gespeeld de duur van het spel bedraagt 90 minuten.

Boerengolf
Dit arrangement wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen BCS funtours en boerderij de Menmoerhoeve. Tijdens de retro scooter tour maken wij een tussenstop en daar spelen we het spel boerengolf.

Speluitleg:
Op de baan (weiland) spelen twee groepen tegen elkaar van max. 5 personen per groep. Elke groep krijgt een houten klomp aan een stok en een bal mee. De eerste groep slaat de bal vanaf het afslag punt en vervolgens is de twee groep aan de beurt. De bal die dan het verst van de put verwijderd is, is vervolgens aan slag. Binnen de groep slaat men om de beurt. De groep die met het minst aantal slagen de bal in de melkemmers krijgt heeft gewonnen.

Extra opties

  • Het is mogelijk om bij de tussenstop voor € 2,- p.p. per consumptie een drankje te nuttigen. (consumptie bij de menmoerhoeve)

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon voor de tour. Eventuele drankjes en versnaperingen bij de tussenstop zitten niet bij de prijs inbegrepen en zijn voor eigen rekening!

Aantal scooters Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
2 t/m 21 210 minuten 4 personen 42 personen € 44,00

Passagiers krijgen € 10,- korting.

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee.  Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Vanuit de Menmoerhoeve op locatie:
Extra: koffie of thee = € 2,- en frisdrank = € 2,- per consumptie

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl