Retro scooter tour + Pannenkoek carrousel

Lekker toeren en Breda verkennen met de retro scooter en tijdens de tussenstop gezellig samen pannenkoeken bakken en lekker opeten.

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt, in een paar minuten, uitleg over het rijden op een retro scooter om vervolgens op pad te kunnen gaan.

De route
U heeft de keuze uit verschillende routes, dit is afhankelijk waar u de tussenstop wil houden. Wij werken samen met verschillende bedrijven in de omgeving. Bij deze bedrijven wordt u hartelijk ontvangen en daar wordt de scooter voor u weggezet. Het is mogelijk om iets te eten of te drinken bij deze bedrijven maar dit zit niet bij de prijs inbegrepen! Ook bieden wij meer mogelijkheden in combinatie met de retro scooter, voor meer informatie hierover kijk dan verder bij arrangementen.

Duur van het programma
De tour duurt 120 minuten. We beginnen met een korte uitleg over het gebruik van de retro scooter. Verder bestaat de tour uit 90 minuten effectief rijden plus een tussenstop. Tijdens de tussenstop wordt de pannenkoekcarrousel verzorgd duur ongeveer 60 minuten.

Pannenkoekcarrousel
De pannenkoekcarrousel vindt plaats tijdens de tussenstop van de tour bij boerderij de Menmoerhoeve.

Tijdens de pannenkoekcarrousel heeft u verschillende gaspitjes tot uw beschikking. Deze zijn aan elkaar gekoppeld zodat u samen kunt bakken. U kunt onbeperkt pannenkoeken bakken en opeten. Hiervoor krijgt u:

  • Pannenkoekbeslag
  • Diverse ingrediënten om uw pannenkoek aan te kleden
  • Beschikken tot voldoende pitten en pannen.

Na de pannenkoekcarrousel heeft u weer genoeg energie om het laatste deel van de tour te rijden.

Extra opties

  • Het is mogelijk om bij de tussenstop voor € 2,- p.p. per consumptie een drankje te nuttigen. (consumptie bij de Menmoerhoeve)

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon voor de tour.

Aantal scooters Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
1 t/m 21 150 minuten 2 personen 42 personen € 50,00

Passagiers krijgen € 10,- korting.

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee. Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Vanuit de Menmoerhoeve op locatie:
Extra: koffie of thee = € 2,- en frisdrank = € 2,- per consumptie

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl