Retro scooter tour

De wind waait door je haren, mensen kijken je na en je krijgt spontaan voorrang van mede weggebruikers. Een ritje op de nieuwste retro scooter door het Bredase landschap is een hele ervaring.

Aankomst
Bij aankomst staat er een kopje koffie of thee op u te wachten. U krijgt, in een paar minuten, uitleg over het rijden op een retro scooter om vervolgens op pad te kunnen gaan.

De route
U heeft de keuze uit verschillende routes, dit is afhankelijk waar u de tussenstop wil houden. Wij werken samen met verschillende bedrijven in de omgeving. Bij deze bedrijven wordt u hartelijk ontvangen en daar wordt de scooter voor u weggezet. Het is mogelijk om iets te eten of te drinken bij deze bedrijven maar dit zit niet bij de prijs inbegrepen! Ook bieden wij meer mogelijkheden in combinatie met de retro scooter, voor meer informatie hierover kijk dan verder bij arrangementen.

Duur van het programma
De tour duurt 120 minuten. We beginnen met een korte uitleg. Verder bestaat de tour uit 90 minuten effectief rijden plus een tussenstop van 30 minuten.

Extra opties

  • Het is mogelijk om bij de tussenstop voor € 3,- p.p. te genieten van een gebakje en een drankje.

Prijs
De prijs die betaalt is per persoon voor de tour. Eventuele drankjes en versnaperingen bij de tussenstop zitten niet bij de prijs inbegrepen en zijn voor eigen rekening!

Aantal scooters Duur Minimaal Maximaal Prijs p.p.
1 t/m 21 120 minuten 2 personen 42 personen € 37,50

Passagiers krijgen € 10,- korting.

Prijzen zijn incl. btw, verzekering en benzine. Ook is de prijs inclusief welkom drankje namelijk koffie of thee.
Extra: koffie of thee = € 1,- en frisdrank = € 1,50 per consumptie.

Betalen
Betalen kan contant, per pin of per factuur. U kunt vooraf betalen of op de dag zelf, tenzij anders is overeengekomen. Geef u keuze aan bij de reservering!

Reserveren
U kunt reserveren door te bellen naar het volgende nr: 076-5226711
Of u kunt mailen naar info@bcsfuntours.nl